De-Pauw-dark-450-v2.png

Autologe regeneratietherapie – SEFFILLER®

Er jonger uitzien door je eigen vet?

Kun je er jonger uitzien door je eigen vet? Ja, dat kan en hoe gaaf is dat! Regeneratie van de huid door gebruik te maken van je eigen stamcellen, is door het Seffiller device mogelijk zonder manipulatie van het geoogste weefsel. Daardoor overleven meer cellen en zijn de resultaten spectaculair te noemen.

Betere huid, jongere huid, steviger huid

Vetcellen in het oppervlakkige weefsel zijn rijk aan zogenaamde mesenchymale stamcellen (ADSC’s) en Stromale Vasculaire Fractie (SVF), of in eenvoudiger woorden: groeifactoren en stamcellen. Door de groeifactioren wordt je huidfunctie aangezet tot verbetering. Je huid gaat daar beter van functioneren, wordt er gezonder en steviger van. 

Stamcellen hebben een zogenaamde ‘homing-functie’ waardoor ze na herplaatsing aan hun omgeving herkennen waartoe ze zich moeten gaan ontwikkelen. Dit resulteert de aanmaak van nieuwe huidcellen en wordt reparatie en regeneratie van de huid gestimuleerd.

Het zichtbare resultaat is volumeherstel en een betere huidkwaliteit door toename van collageen en elastine. De huidkwaliteit neemt revolutionair toe, en dat alleen met je eigen ‘goodies’! 


1x seffiller behandeling – (voor/post 4mnd) Verbetering huidvolume en -kwaliteit, betere melanineverdeling (egalere huid), vermindering rimpels (neus-lip en bovenlip)

SEFFILLER® is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan probleemloos worden gecombineerd met andere behandelingen, microneedling en peelings.

Is dat wetenschappelijk bewezen?

Ja, en zeer uitgebreid zelfs. Er zijn meer dan 100 wetenschappelijke publicaties die de rol van mesenchymale stamcellen en Stromale Vasculaire Fractie (dus die groeifactoren en stamcellen uit je eigen vetweefsel) laten zien en, nog belangrijker, de prachtige resultaten die je ermee kunt bereiken. 

Hoe ziet een SEFFILLER®-behandeling eruit?

Bij een SEFFILLER®-behandeling wordt eerst (onder plaatselijke verdoving) een beetje oppervlakkig vetweefsel weggenomen uit bijvoorbeeld de heup of de buik. Met behulp van een kleine canule wordt weefsel ‘geoogst’. Dit weefsel wordt vervolgens geïnjecteerd in het gezicht (of op andere plaatsen van het lichaam) om de natuurlijke regeneratie van het weefsel te bevorderen. Omdat dit doorgaans met een canule wordt gedaan, zijn er maar weinig prikgaatjes nodig. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving in steriele omstandigheden in een cosmetische kliniek uitgevoerd, duurt minder dan 1 uur, is niet pijnlijk en er is geen downtime te verwachten.

Bij een SEFFILLER®-behandeling worden geen externe stoffen gebruikt maar enkel en alleen je eigen vetweefsel. De behandeling is volkomen veilig en wordt uitsluitend uitgevoerd door daartoe opgeleide cosmetisch artsen.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.