De-Pauw-dark-450-v2.png

Ik wil weten hoe jullie werken

Kies jouw belangrijkste doelstelling

Wil je er jonger uitzien, minder moe of minder streng?

Om een relevant en waardevol behandelplan op te kunnen stellen, is het essentieel om te weten hoe jij jouw eigen eindresultaat ziet. Als je een concreet doel voor ogen hebt, kan onze huidexpert samen met jou werken aan het realiseren hiervan. En in dat geval garanderen we een resultaat.

In de kliniek horen we onze cliënten vaak zeggen: ‘Ik wil er graag jonger, minder moe of minder streng uitzien’. Of: ‘Ik wil een frissere of stevigere huid’.
Dit zijn wensen die uitstijgen boven het behandelen van één rimpeltje of een pigmentvlekje. Het gaat dan niet meer alleen om de details in het gezicht, maar om het totaalbeeld, de uitstraling.

Veel cosmetisch behandelaars richten zich op wat jij als cliënt aangeeft als storend. Een rimpeltje, hangende mondhoeken, een pigmentvlek of een adertje. Bij Kliniek de Pauw kijken we verder. Onze cosmetisch behandelaars zoeken eerst samen met jou naar wat jij als het ideale resultaat ziet. Als we dat hebben bepaald, kunnen we, ook samen met jou, een plan maken dat je deze resultaten garandeert te behalen. De snelheid waarmee we dat gaan doen, bepaalt vervolgens het benodigde budget – uiteraard in overleg met jou.

Een goede cosmetisch behandelaar kijkt naar het geheel

Veel cliënten die er jonger of vrouwelijker uit willen zien, vragen hun cosmetisch behandelaar hun lippen te vergroten of wallen in te spuiten. Maar als je alleen lippen behandelt, is de kans groot dat je een onbalans in het gezicht creëert. Deze verstoorde harmonie maakt je gezicht als geheel juist onaantrekkelijker. 

Om jouw doel concreet te maken, vragen we je eerst een keuze te maken uit een van de doelstellingen:

Klik op een van de doelstellingen en ontdek meer over ons advies om dit doel te realiseren. Staat jouw doelstelling er niet bij, bel dan voor overleg met 030-6330334.

Van intake tot nazorg

Een traject start altijd met een grondige analyse met behulp van de Observe 520*. Hieruit volgt een 3D-beeld op basis waarvan de huidige conditie van je huid uitstekend en volledig wordt vastgesteld. Met die informatie bespreken we je wensen ten aanzien van je cosmetische doelen, uiterlijke verzorging, en huidverbetering. Gaandeweg delen we onze kennis en visie met je zodat we samen tot een helder, uitvoerbaar en betaalbaar plan komen. Daarmee realiseren we samen jouw best mogelijke huid!

Door deze grondige analyse eerst te doen, begrijp je precies wat je aan behandelingen, verzorgingsproducten en onderhoud nodig hebt voor het behalen van jouw best mogelijke huid. Ook is het duidelijk welk budget je nodig hebt om binnen de gewenste termijn resultaten te zien.
We gaan zo graag een langetermijnrelatie met je aan, zodat we je binnen je budget zo goed mogelijk kunnen helpen.

Uiteraard krijg je van ons vooraf alle informatie over hoe een behandeling in zijn werk gaat, wat erbij komt kijken, hoe je je het beste kunt voorbereiden en natuurlijk ook advies over de do’s en don’ts na de behandeling.

Weet je nog niet precies wat je wilt en of je bij ons aan het juiste adres bent? Bel ons dan voor overleg of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze medewerkers. Ons team van huidtherapeuten, beauty- en medisch specialisten staat voor je klaar! Heel graag tot binnenkort in de kliniek?

*Huidanalyse met de Observe 520

Kliniek de Pauw Skin & Beauty beschikt over de Huiddiagnose Observ 520, de nieuwste en modernste apparatuur om diep in de huid te kunnen kijken zonder deze te beschadigen.

Met behulp van verschillende typen licht worden er diverse diepliggende huidlagen in beeld gebracht. Met deze informatie zijn wij als behandelaars in staat de juiste behandeling of het meest bij jou passende behandelplan te adviseren.

Meten = weten, dus in het verloop van het behandelplan kunnen we met hulp van de Observ 520 tussentijds heel gemakkelijk volgen of alles goed gaat en zo nodig bijstellen.

Veranderingen gaan altijd geleidelijk en het is leuk en interessant om via voor-en-na-foto’s de resultaten op langere termijn te volgen. Van elke sessie zijn er 5 foto’s, die we ook naar je kunnen mailen. Zo kun je thuis deze foto’s nog eens rustig zelf bekijken.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.