De-Pauw-dark-450-v2.png

Verzorgende gezichtsbehandeling

De leukste schoonheidssalon in Zeist

Zoek je een fijne schoonheidssalon? Een plek waar je helemaal tot rust kunt komen en volledig kunt ontspannen? Kom dan eens langs voor een heerlijke gezichtsbehandeling op een van onze speciale verwenbehandelstoelen, compleet met stoelverwarming. Spreekt dit je aan? Maak dan gauw een afspraak bij Danielle of Danique.

Schoonheidsspecialisten in Zeist: 

Kom volledig tot rust in onze speciale stoelen met stoelverwarming en laat je optimaal verzorgen. Onze ervaren specialisten kiezen de voor jou optimale behandeling voor een stralende huid en je gaat als herboren weer naar huis.

Standaard bij onze schoonheidsbehandelingen is het gebruik van de Foreo. Danique legt dit superapparaatje uit in de video hieronder.

 

Ook  het epileren/waxen van de wenkbrauwen hoort standaard bij de behandeling. Verder kun je rekenen op een op maat gemaakte combinatiebehandeling door middel van de Ionzyme DF-Machine. Na het toedienen van deze serums met actieve ingrediënten volgt een dagcreme en zonbescherming zodat je met een stralende huid de salon verlaat.

 

Waarom kiezen voor een schoonheidsbehandeling bij Kliniek de Pauw in Zeist?

 1. Ervaren en allround schoonheidsspecialisten met diepgaande kennis van de huid, behandelingen en werkzame ingrediënten.
 2. Open, oprechte en ontspannen sfeer.
 3. Standaard gebruik van de Foreo voor reiniging en DF-machine voor maximaal effect van de behandeling.
 4. Multidisciplinair team met een brede kijk op huidkwaliteit en gezondheid.
 5. Uitsluitend gebruik van A-merken voor behandelingen en thuisverzorgingsproducten.
 6. Altijd een uitgebreid advies voor de beste huidkwaliteit.
 

Huidverzorging en behandeling

Je huid is voortdurend bezig zichzelf te vernieuwen en heeft hier de juiste bouwstoffen, vitamines en mineralen voor nodig. Een gezonde, vitale huid met een mooie, frisse uitstraling heeft dan ook voortdurend goede verzorging nodig. Daarom werken we bij Kliniek de Pauw aan verbetering van jouw huid aan de hand van een ondersteunend behandelplan.

Met de OBSERVE® wordt je huid om te beginnen geanalyseerd, en de conditie van je huid nauwkeurig in kaart gebracht. Zo kunnen we vervolgens samen vaststellen waar je huid nu behoefte aan heeft. En wat er in de toekomst nodig gaat zijn voor het behoud van een mooie huid. In overleg met jou stellen we dan een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op om stelselmatig je huidconditie te optimaliseren.

Door de multidisciplinaire samenstelling van ons team kunnen we daarnaast alternatieve therapieën aanbieden als je met een bepaald probleem kampt of een specifieke cosmetische wens hebt.
Wij bieden ook unieke oplossingen voor diverse aandoeningen zoals acne, rosacea, pigmentverstoringen en eczeem.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Tijd voor schoonheidsbehandelingen

Een huid reageert sterk op lichamelijke en geestelijke factoren. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid, ziekte, stress en de invloed van seizoenen. We passen iedere behandeling daarop aan om jouw wensen te vervullen en je huidconditie te optimaliseren.

We reserveren daarom tijd bij een van onze specialisten in plaats van je een standaard, vaststaande behandeling aan te bieden. Zo kunnen we per moment bepalen wat het beste bij de behoefte van je huid past. Aan het begin van je afspraak kijkt de specialiste goed naar je huid en bespreekt je wensen en de mogelijkheden. Ze heeft een brede keuze uit verschillende behandelvormen. En iedere behandeling dient zijn eigen specifieke doel. Vraag je schoonheidsspecialiste naar de verschillen.

Welke soorten schoonheidsbehandelingen biedt Kliniek de Pauw?

Een greep uit de mogelijkheden voor verzorging, behandeling en verbetering van de huid.

 1. Environ (inclusief Ionzyme® DF machine): een methode waarbij met behulp van elektrische golven serums met hoge dosering werkzame stoffen in de huid worden gebracht.
 2. Peelings: Cool peel (Environ), fruitzuurpeeling (Skin Tech), TCA-peeling (Skin Tech).
 3. Microneedling: SkinPen, SkinPen+. Behandeling met kleine naaldjes, eventueel aangevuld met actieve ingrediënten.
 4. SkyMedic: fotobiodynamische therapie (een combinatie van peeling en lichttherapie).
 5. Combinatiebehandelingen: microneedling/ SkinPen/lichttherapie – ook in kuurvorm.

Weet je nog niet wat bij je past of ben je nog niet eerder bij ons geweest? Geen probleem! Boek dan een intake plus behandeling. Dan is er tijd genoeg om de verschillende opties door te nemen én een heerlijke behandeling te krijgen.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Opties en prijzen behandelingen schoonheidssalon

1.    Basis: huidverzorgende behandeling (60 min), standaard met dieptereiniging, masker, waxen/epileren wenkbrauwen, serum, dagcrème en zonbescherming – € 100

2.    Professional: huidverzorgende behandeling (90 min), standaard met dieptereiniging dmv de Foreo, masker, een in te zetten technologie of device (bijvoorbeeld lichttherapie, of Ionzyme DF-technologie), epileren wenkbrauwen, serum, dagcrème, zonbescherming – € 155

Uitbreidingen op de schoonheidsbehandelingen:

–       Verven van de wenkbrauwen/permanente make-up (ombre brows)

–       Epileren/waxen van bovenlip, kin en/of wangen

–       Manicure/pedicure met of zonder het lakken van de nagels.

Verbeterde huid en gemoedstoestand

Na een gezichtsbehandeling bij Kliniek de Pauw voel je je als herboren. Deze behandelingen zijn naast het verbeteren van de conditie van je huid, sterk gericht op ontspanning. Je komt misschien licht gestrest binnen, maar je verlaat onze kliniek totaal zen. Onze persoonsgerichte medewerksters kennen je al snel en voelen door veel ervaring nauwkeurig aan wat jij het prettigst vindt. Een gezichtsbehandeling in onze praktijk verbetert niet alleen je huid, maar ook je gemoedstoestand.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.