De-Pauw-dark-450-v2.png

Ons team

Ons team van behandelaren is zeer ervaren en zet zich dagelijks in om je goed te adviseren over de mogelijkheden, het benodigde budget en de haalbaarheid van resultaten. Ze staan garant voor diepgaande kennis over de verschillende mogelijkheden die er zijn binnen de wereld van huidverbetering en cosmetiek, voor het verbeteren of behouden van je uitstraling.

Op basis van een grondige analyse van de huid en een open gesprek over je wensen informeren we je eerst volledig over je opties, en daarna adviseren we je welke je het beste kunt kiezen. Zo komen we samen tot een behandelplan dat rekening houdt met je budget en de gewenste tijd die nodig is om je resultaten te behalen.

We zijn een hecht en groeiend team van mensen die er elke dag plezier in scheppen om klanten te helpen, met adviezen en met behandelingen.

We stellen ons hieronder graag wat nader aan je voor.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Het kernteam

Danielle 750x541

Daniëlle

Daniëlle is al jarenlang een vertrouwd gezicht bij De Pauw. In die tijd heeft ze zich ontwikkeld tot allround huidspecialist met ongekende kennis over de huid en het oplossen van huidproblemen.  Met een uitegreid spectrum helpt ze je je weg te vinden naar de beste oplossing door middel van microneedling (SkinPen), verschillende (TCA-)peelings, foto-biodynamische therapie en diverse apparatuur zoals de LightSheer ontharingslaser, de Ionzyme DF machine, de ElvII pigment- en vaatlaser tot haar beschikking.

“Ik word helemaal vrolijk van een huid die opknapt en er weer gezond en fris komt uit te zien. Er is niets leuker dan samen met de klant een plan van aanpak te bedenken dat past bij je budget, bij de tijd die je hebt voor bijvoorbeeld downtime, en bij het resultaat dat je voor ogen hebt.”

Danique

Danique

Danique is zorgzaam en resultaatgericht. Daarnaast heeft ze een voorkeur voor structuur en overzicht. Dat zorgt ervoor dat ze zorgvuldig en behoudend is als het gaat om behandelplannen samenstellen en uitvoeren. 

Als Danique je een voorstel doet dan weet je zeker dat ze weet waar ze het over heeft. Ze is een professional, weet superveel van de huid en stelt je als geen ander op je gemak. 

Danique is een zeer prettig persoon met een goed gevoel voor verhoudingen. Een garantie dus voor een goede en fijne behandeling met uitstekend resultaat

Je kunt op maandag, woensdag en donderdag bij haar terecht voor laserontharing, pigment- en vaatbehandelingen, schoonheidsbehandelingen en (product-)advies.

Wim

Dr. Wim de Graaff (BIG-registratienummer: 49042192601) werkte o.a. 15 jaar in ziekenhuis Tergooi als internist en opleider. Hij is gespecialiseerd in ziekten van de inwendige organen, met speciale aandacht voor hormoonziekten zoals schildklierziekten en meer zeldzame aandoeningen. Daarnaast behandelt hij obesitas- en diabetespatiënten in bijvoorbeeld Acibadem International Medical Centre. Zijn aandachtsgebieden zijn schildklieraandoeningen, obesitas, diabetes mellitus (suikerziekte) en osteoporose (botontkalking). Bij Kliniek de Pauw helpt hij mensen die graag (meer) willen afvallen maar daar moeite mee hebben. “Het is belangrijk dat je goede uitleg krijgt over de achtergrond waartegen je medicatie gebruikt. Dit vormt een belangrijke pijler en daarom wordt veel aandacht besteed aan voorlichting. Met behulp van een goed plan kan een vorm van medicatie uitkomst bieden.”

Eline

Orthomoleculair diëtiste en hormooncoach Eline Meijer (KP-registratienummer: 19100796489) richt zich voornamelijk op het voeden van het lichaam met voldoende energie, vitamines en mineralen, vooral om ervoor te zorgen dat je lichaam alles in huis heeft om alle processen goed uit te kunnen voeren.
“Het is altijd van belang, maar tijdens het afvallen nog eens extra, dat je je lichaam op de juiste manier voedt. Ik ga je helpen met het identificeren van die gebieden in je voedings- en leefstijl-patronen waar winst te behalen valt. Samen maken we een plan dat vol te houden is, zodat het eten ook gewoon leuk blijft terwijl je afvalt en toch voldoende gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt.”

Eline staat je daarnaast bij in het geval je darm- en/of huidklachten, hormonale klachten, PMS of overgangsklachten hebt.

Natasha

Dokter Natasha Smits (BIG -registratienr: 39064644301) studeerde geneeskunde aan de Medische Universiteit van St.Petersburg. Na enkele jaren op de afdeling interne geneeskunde en cardiologie te hebben gewerkt, behaalde ze in 2007 haar Nederlandse diploma geneeskunde aan het UMC Utrecht. Sindsdien werkt ze in Nederland als verslavingsarts, seksuoloog en cosmetisch arts. Als cosmetisch arts heeft ze in de afgelopen jaren bij verschillende klinieken door heel Nederland ruime ervaring opgedaan. “Ik geloof in de wisselwerking tussen innerlijk en uiterlijk. Als je gezond bent, en tevreden over je lichaam en je uiterlijk, dan straal je dat ook uit. Bij Kliniek de Pauw draag ik er vanuit mijn overtuiging en expertise aan bij om mensen van binnen en van buiten mooi te maken en meer zelfvertrouwen te geven. Hierin vind ik het belangrijk om een subtiel en natuurlijk resultaat te bereiken waarbij het karakter en de persoonlijkheid van je gezicht niet verandert. Ik hou zelf van een natuurlijke uitstraling en kan niet anders dan daar altijd eerlijk advies over geven.”

Boris

Boris Hoenson (eigenaar) is nationaal trainer voor XL Hair, SeffiHair (autologe regeneratieve therapie/stamcellen) en RRS SkinBoosters. Hij is jarenlang werkzaam geweest binnen toonaangevende leveranciers, ziekenhuizen en (privé)klinieken in de medisch cosmetische zorg. Hij vergaarde een brede kennis van zowel vergoede als onvergoede zorg en ontwikkelde een diepgewortelde passie voor huidverbetering en haargroeibehandelingen vanuit een compleet perspectief. Hierbij staat de relatie tussen een gezonde levensstijl en cosmetiek centraal. In 2011 richtte hij zijn eerste cosmetische kliniek op.

Boris brengt jarenlange ervaring in de cosmetische huidzorgbranche mee en heeft diepgaande kennis van de verschillende mogelijkheden en behandelingen binnen het (medisch-)cosmetische spectrum.

“Een van de dingen die mij het meest is opgevallen door de jaren heen, is dat het voor de klant/patient steeds moeilijker wordt om te zien bij wie je wel en bij wie je niet aan het goede adres bent voor jouw specifieke cosmetische wens. Daarom is een open en oprecht instituut als de Pauw een welkom alternatief.

Daarnaast blijf ik bijzonder gefascineerd door het positieve effect dat huidverbetering heeft op een vermoeid of verouderd uiterlijk. Gelukkig zijn er momenteel effectieve technieken beschikbaar zoals microneedling of lichttherapie. Je kunt zó ver komen zonder meteen te denken aan een chirurgische ingreep of injectables. Onderschat daarbij ook niet het effect van een gezond lichaam. Een goede darmfunctie en een gezond gewicht betekenen veel voor je huidkwaliteit, maar ook voor je zelfbeeld en je uitstraling.

Bij Kliniek de Pauw kijken kijken we naar het gewenste eindresultaat. We kunnen verbanden leggen die voor veel cliënten eye-openers zijn. We adviseren vanuit integriteit en expertise en zijn daarin voor veel van onze cliënten al jarenlang een vertrouwde partner. Ons motto is: een betere huid en een gezonder lichaam is bereikbaar voor iedereen.

Vacatures

Internist / Endocrinoloog

Voor de verdere op- en uitbouw van het spreekuur lifestyle- en gewichtsbeheersing zijn we op zoek naar een Internist / Endocrinoloog gericht op de behandeling van overgewicht en obesitas. 

kliniek de Pauw zet zich in om het steeds groter wordende maatschappelijke probleem van overgewicht terug te dringen. Volgens onze  overtuiging is een interventie op het gebied van leefstijl onontbeerlijk.

Daarom bieden we uitgebreide ondersteuning door middel van intensieve begeleiding op het gebied van gedrag en leefstijl. Bij trajecten kan gebruik van bepaalde medicatie onderdeel kan zijn. 

Heb je interesse of ken je iemand met interesse? Neem dan contact met ons op via boris@kliniekdepauw.nl /  0306330334.

Stageplaatsen

Vanaf het nieuwe schooljaar is er volop stageplaats bij Kliniek de Pauw. We zoeken 2e, 3e en 4e jaars:

  • Opleiding tot schoonheidsspecialist (MBO-4)  (ma-vrij)
  • HBO commerciële economie
  • HBO verpleegkunde 

We bieden je een supergezellig team waar volop de ruimte is om je te ontwikkelen en te leren. We lunchen gezamenlijk en hebben met regelmaat gezellig bedrijfsborrels. 

Zoek je een stage of ken je iemand die een stage zoekt: neem dan contact op met boris@kliniekdepauw.nl – 0306330334

Huidtherapeut(e)

Voor het opbouwen en uitbouwen van het spreekuur huidtherapie zijn we op zoek naar een huidtherapeut(e). 

Je onvtangt en behandeld  klanten met specifieke vragen over hun huid en haren. Je werk bij Kliniek de pauw is cosmetisch georiënteerd en richt zich op huidvernieuwing, pigment-, roodheid- en vaatvermindering.

Je bent idealiter bekend met de productlijnen van SkinTech, Environ en EnterCare (SkinPen). Daarnaast ken je de Lighsther Desire ontharingslaser en de ElvII pigment- en vaatlaser. 

Naast je behandelskills ben je handig met social media en vind je het leuk om je ten behoeve van je eigen praktijk, hiermee bezig te houden. 

Vind je het leuk om je eigen winkel te bouwen? Je eigen praktijk op en door te starten door het doen van leuke behandelingen en het posten op social media? Neem dan contact op met Boris@kliniekdepauw.nl – 0306330334