Ons team

Ons team van behandelaren is zeer ervaren en zet zich dagelijks in om je goed te adviseren over de mogelijkheden, het benodigde budget en de haalbaarheid van resultaten. Ze staan garant voor diepgaande kennis over de verschillende mogelijkheden die er zijn binnen de wereld van huidverbetering en cosmetiek, voor het verbeteren of behouden van je uitstraling.

Op basis van een grondige analyse van de huid en een open gesprek over je wensen informeren we je eerst volledig over je opties, en daarna adviseren we je welke je het beste kunt kiezen. Zo komen we samen tot een behandelplan dat rekening houdt met je budget en de gewenste tijd die nodig is om je resultaten te behalen.

We zijn een hecht en groeiend team van mensen die er elke dag plezier in scheppen om klanten te helpen, met adviezen en met behandelingen.

We stellen ons hieronder graag wat nader aan je voor.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Het kernteam

Charlotte 750x564

Charlotte

Charlotte Oosterwijk is in 2017 met het predicaat ‘excellent’ afgestudeerd als huidtherapeute en is sindsdien werkzaam bij verschillende klinieken, waaronder de Bergman Kliniek en de Amstelzijde kliniek.

“Het leukste aan werken bij Kliniek de Pauw is de ontspannen en open sfeer die we met zijn allen neerzetten, allemaal ten dienste aan het geluk van onze klanten. Alle medewerkers zijn superervaren of worden in hun opleiding zorgvuldig begeleid, waardoor je er altijd vanuit kunt gaan dat je het beste behandelplan krijgt voor jouw gewenste resultaten. Het geeft mij zoveel voldoening als ik zie dat je huid er zichtbaar op vooruit gaat en dat je daardoor met meer zelfvertrouwen de deur uit loopt.”

Kom je eens langs bij Charlotte? Haar spreekuren zijn doorgaans op donderdag of vrijdag.

Danielle 750x541

Daniëlle

Daniëlle is al jarenlang een vertrouwd gezicht bij De Pauw. In die tijd heeft ze zich ontwikkeld tot allround huidspecialist met ongekende kennis over de huid en het oplossen van huidproblemen. Ze heeft daarvoor microneedling (SkinPen), verschillende (TCA-)peelings en diverse apparatuur tot haar beschikking.

Daniëlle neemt je mee op reis door de mogelijkheden en deelt gaandeweg haar visie op de oplossingen voor je huidproblemen of de weg naar het bereiken van je doelstellingen. Samen met haar kom je tot een oplossing en een behandelplan op maat.

“Ik word helemaal vrolijk van een huid die opknapt en er weer gezond en fris komt uit te zien. Er is niets leuker dan samen met de klant een plan van aanpak te bedenken dat past bij je budget, bij de tijd die je hebt voor bijvoorbeeld downtime, en bij het resultaat dat je voor ogen hebt.”

Sara

Sara is sinds 1 september 2022 werkzaam als huidtherapeut bij Kliniek de Pauw.

“Mijn fascinatie voor de huid ontstond al vroeg in mijn jeugd. Na een ongeluk kreeg ik een litteken en het hield me bezig om te kijken hoe ik dat litteken steeds mooier kon maken. Wat ik kon doen om het meer te integreren met de huid eromheen zodat het minder zichtbaar is.

Ik ontwikkelde hierdoor echt een passie ook om andere huidproblemen aan te pakken en op te lossen. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als schoonheidsspecialiste werd uiteindelijk mijn (meisjes) droom werkelijkheid, toen ik de studie huidtherapie afrondde.

Een huidprobleem kan een grote impact op iemands leven hebben. Het allermooiste aan het vak huidtherapie is voor mij dan ook mensen te helpen om iets aan hun huidprobleem te verbeteren. Niet iedereen heeft het geluk te zijn geboren met een gezonde en stralende huid. 

Mijn spreekuren zijn op woensdag (ook ‘s avonds) en vrijdag. Tot snel in de kliniek!”

Wim

Dr. Wim de Graaff (BIG-registratienummer: 49042192601) werkte o.a. 15 jaar in ziekenhuis Tergooi als internist en opleider. Hij is gespecialiseerd in ziekten van de inwendige organen, met speciale aandacht voor hormoonziekten zoals schildklierziekten en meer zeldzame aandoeningen. Daarnaast behandelt hij obesitas- en diabetespatiënten in bijvoorbeeld Acibadem International Medical Centre. Zijn aandachtsgebieden zijn schildklieraandoeningen, obesitas, diabetes mellitus (suikerziekte) en osteoporose (botontkalking). Bij Kliniek de Pauw helpt hij mensen die graag (meer) willen afvallen maar daar moeite mee hebben. “Het is belangrijk dat je goede uitleg krijgt over de achtergrond waartegen je medicatie gebruikt. Dit vormt een belangrijke pijler en daarom wordt veel aandacht besteed aan voorlichting. Met behulp van een goed plan kan een vorm van medicatie uitkomst bieden.”

Eline

Orthomoleculair diëtiste en hormooncoach Eline Meijer (BIG-registratienummer: 19100796489) richt zich voornamelijk op het voeden van het lichaam met voldoende energie, vitamines en mineralen, vooral om ervoor te zorgen dat je lichaam alles in huis heeft om alle processen goed uit te kunnen voeren.
“Het is altijd van belang, maar tijdens het afvallen nog eens extra, dat je je lichaam op de juiste manier voedt. Ik ga je helpen met het identificeren van die gebieden in je voedings- en leefstijl-patronen waar winst te behalen valt. Samen maken we een plan dat vol te houden is, zodat het eten ook gewoon leuk blijft terwijl je afvalt en toch voldoende gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt.”

Eline staat je daarnaast bij in het geval je darm- en/of huidklachten, hormonale klachten, PMS of overgangsklachten hebt.

Natasha

Dokter Natasha Smits (BIG -registratienr: 3906464301) studeerde geneeskunde aan de Medische Universiteit van St.Petersburg. Na enkele jaren op de afdeling interne geneeskunde en cardiologie te hebben gewerkt, behaalde ze in 2007 haar Nederlandse diploma geneeskunde aan het UMC Utrecht. Sindsdien werkt ze in Nederland als verslavingsarts, seksuoloog en cosmetisch arts. Als cosmetisch arts heeft ze in de afgelopen jaren bij verschillende klinieken door heel Nederland ruime ervaring opgedaan. “Ik geloof in de wisselwerking tussen innerlijk en uiterlijk. Als je gezond bent, en tevreden over je lichaam en je uiterlijk, dan straal je dat ook uit. Bij Kliniek de Pauw draag ik er vanuit mijn overtuiging en expertise aan bij om mensen van binnen en van buiten mooi te maken en meer zelfvertrouwen te geven. Hierin vind ik het belangrijk om een subtiel en natuurlijk resultaat te bereiken waarbij het karakter en de persoonlijkheid van je gezicht niet verandert. Ik hou zelf van een natuurlijke uitstraling en kan niet anders dan daar altijd eerlijk advies over geven.”

Boris

Kliniekeigenaar Boris Hoenson behaalde een bachelor in marketing aan de HES en een MBA in financial management aan de NIMBAS Bradford School of Management. Hij bracht theorie in praktijk via financiële en marketingervaring aan zowel accountantskant als bij commerciële bedrijven van grote naam.

Vanwege zijn interesse in dienstverlenende bedrijven in de zorg zette hij in 2011 samen met een arts een cosmetische kliniek op en vervolgde daarna zijn carrière als onafhankelijk bedrijfsadviseur, specifiek gericht op ondernemingen in zowel de vergoede als de onvergoede zorg.

Boris brengt dus jarenlange ervaring in de cosmetische huidzorg-branche mee, plus diepgaande kennis van de verschillende mogelijkheden en behandelingen binnen het (medisch-)cosmetische spectrum.

“Een van de dingen die mij het meest is opgevallen door de jaren heen, is dat een gezonde huid met een goede kwaliteit en in een goede conditie een belangrijke barrière vormt tegen een vermoeid of verouderd uiterlijk. Niet altijd is een chirurgische ingreep of een injectie met bo!ox of een filler de enige oplossing voor een zeer goed resultaat. Onderschat ook niet het effect van een gezond lichaam. Een goede darmfunctie en een gezond gewicht betekenen veel voor je huidkwaliteit, maar ook bijvoorbeeld voor je zelfbeeld en je uitstraling. Ik ben ervan overtuigd dat Kliniek de Pauw je vertrouwde partner is voor een mooie gezonde huid, en een mooi uiterlijk in een gezond lichaam.”

Onze stagiaires

Willemijn

Willemijn is tweedejaars in de opleiding tot schoonheids-specialiste. Ze is ook al geruime tijd betrokken bij De Pauw en heeft ook al de nodige ervaring opgedaan. Ze is inmiddels al ruim ervaren in de klassieke verzorgende gezichtsbehandelingen, de waxbehandelingen en ze is specialiste in de massages.

Willemijn is echt een lieverd. Ze is rustig van zichzelf en zal je graag aan het woord laten als je dat wilt. Maar als je haar vraagt naar haar familie of naar de Prinses Maxima Manege, waar ze vrijwilligerswerk doet op zaterdag, dan kan ze je ook verrassen en verrijken met mooie, sterke en bijzondere verhalen over haar ervaringen.

Danique

Ook Danique houdt van gezelligheid en weet feilloos een ontspannen en goede sfeer te creëren. Haar voorkeur voor structuur en overzicht zorgt er daarnaast voor dat ze uiterst zorgvuldig is in het voorbereiden en uitvoeren van de behandelingen. Daarnaast is Danique een prettig persoon met een goed gevoel voor verhoudingen. Een garantie dus voor een goede en fijne behandeling met uitstekend resultaat.

Danique zit in haar laatste jaar van de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste. Inmiddels is ze al zeer ervaren in de klassieke schoonheidsbehandelingen, de waxbehandelingen en is ze een specialiste op het gebied van acnebehandelingen.

Fleur

Fleur is een gezellige praatster en altijd bezig om te leren. Geen uitdaging is haar te groot en ze heeft een enorme drive om haar opleiding tot allround schoonheidsspecialiste zo snel mogelijk af te ronden. Daarom doet ze de opleiding dan ook versneld en heeft ze al de nodige ervaring opgedaan in het uitvoeren van verzorgende gezichtsbehandelingen, pedicure/manicure en wimper-extensions.

Fleur is boekbaar voor alle waxbehandelingen, CND-gellakbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Daarnaast is zij gecertificeerd in lashlifting en wimperextentions.