De-Pauw-dark-450-v2.png

Vale huid

Wat kan je doen voor een vale en doffe huid?

Je huid is een belangrijke indicator van je algehele gezondheidstoestand. Het is de spiegel van je gezondheid. Een gezonde huid ziet er fris uit en straalt! Een doffe of vale huid doet je er vermoeider en ouder uitzien. Gelukkig valt daar iets aan te doen.

Intake en huidanalyse

Bij Kliniek de Pauw hebben we de mogelijkheid om vrij nauwkeurig te bepalen wat de reden is dat jij een vale huid hebt. We doen een uitgebreide intake en ook kunnen we met een meting bepalen welke essentiële bouwstoffen in de huid aanwezig zijn en welke ontbreken. We kijken samen naar voedingspatroon en leefstijl.

Echo van de huid

We bieden je een unieke meting aan in samenwerking met Laviesage, ons merk huidnutriënten. Die bestaat uit een echo op de binnenkant van de bovenarm. Dat stukje huid is overal even dik, heeft geen peeling gehad en is niet beschadigd door de zon. De beelden die we zo verkrijgen, worden geïnterpreteerd door een ervaren medewerker en aan je uitgelegd. We organiseren in samenwerking met Laviesage regelmatig een scandag, die voor jou kosteloos is. Maak er gebruik van om op een unieke manier de conditie van je huid te kunnen zien. Zo’n meting is totaal pijnloos en heeft geen risico’s. Maak nu een afspraak en we plannen graag een half uur voor je in.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Thuisproducten en behandelingen

We bepalen in overleg wat we samen kunnen doen. Jij gebruikt thuis de geadviseerde producten. De skincoach heeft speciale behandelingen en producten die ze inzet in kliniek, afgestemd op de behandeling van de vale huid. Uiteraard houden we rekening met ieders mogelijkheden.


TIP
: Een gezonde huid begint van binnen, zet dus voldoende ijzerrijke voeding op het menu met spinazie, linzen of kikkererwten. Ook een verhoogde inname van vitamine C laat een vale huid meer stralen.


Een gezonde levensstijl in combinatie met de juiste producten en behandelingen kan je weer een gezonde huid geven! Wij gaan graag de uitdaging aan om samen met jou dit traject in te gaan.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.