De-Pauw-dark-450-v2.png

Prijzen

Behandelingen en prijzen

De prijzen van behandelingen zijn voornamelijk afhankelijk van 3 factoren:

  1. Je startsituatie
  2. Je doelstelling
  3. Je verwachtingen van het eindresultaat

We nemen graag de tijd om je vraag, klacht of wens zodanig te begrijpen dat we een oplossing kunnen bieden die leidt tot het beste resultaat. Kliniek de Pauw richt zich daarom op, en onderscheidt zich door, het doen van een uitgebreid consult om pas tot behandeling over te gaan als we zeker weten dat je het beste resultaat krijgt.

Een behandeling is geslaagd als het resultaat ervan voldoet aan jouw verwachtingen. Daarom vinden wij het belangrijk om eerst samen te bespreken hoe die verwachtingen er concreet uitzien voor jou. Pas als we allebei hetzelfde beeld hebben bij het eindresultaat, kan een behandelplan slagen.

De kosten van de behandeling

Kliniek de Pauw werkt met een persoonlijk behandelplan. Dit plan wordt gaande het consult samen met jou opgesteld en werkt inhoudelijk naar het vastgestelde concrete eindresultaat toe.

Tijdens het consult kijken we naar verschillende aspecten van je uiterlijk, je huidkwaliteit en je leefstijl. We willen graag weten wat voor uitstraling je wenst. Wat je leeftijd is en hoe snel je resultaten wilt zien. Ook kijken we naar hoe je huidkwaliteit is en naar de vorm en specifieke aspecten van je gezicht zoals je ogen, je mond, je botstructuren, spieren, vet etc.

Door dit grondige onderzoek te combineren met de jarenlange ervaring van de behandelaars in de kliniek en de meest actuele wetenschappelijke inzichten, komen we altijd tot uitzonderlijk goede resultaten die volledig aansluiten bij je verwachtingen.

De kosten van een behandelplan zijn dus sterk afhankelijk van veel verschillende factoren. Een behandelplan is altijd voor de langere termijn en bevat meestal meerdere fases en soorten behandelingen om tot een mooi en langdurig resultaat te komen .

Hiernaast (of hieronder, op je mobiele telefoon) staat een overzicht van de prijzen van op zichzelf staande behandelingen/kuren. Houd er rekening mee dat voor het behalen van de hierboven beschreven resultaten meestal een combinatie van verschillende behandelingen noodzakelijk is.

Prijzen

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.