De-Pauw-dark-450-v2.png

Ik wil er minder streng of boos uitzien

Naarmate de tijd verstrijkt, gaan je huid en daarmee ook je gezicht steeds meer tekenen van veroudering vertonen. Soms ontstaat daardoor een strenge blik, of lijkt het alsof je boos kijkt, terwijl je helemaal niet boos of streng bent! Vervelend genoeg voor jezelf, extra vervelend als je daar dan ook nog eens opmerkingen over krijgt.

De beste behandeling tegen een strenge blik

Om te bepalen wat de beste behandeling voor jouw situatie is, tegen een strenge blik, kun je het beste langskomen voor een consult. De situatie is per persoon anders en daarom kunnen de oplossingen ook ver uit elkaar liggen. Omdat we foto’s maken van de huid en onderliggende lagen, kunnen we samen een plan maken voor een uitvoerbaar en betaalbaar plan. 

Hoe komt het dat ik er boos of streng uitzie?

Dit wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren, waarbij de fronsrimpel meestal de grote boosdoener is. Behandeling van de fronslijnen kan in sommige gevallen inderdaad al een minder strenge blik opleveren, maar we komen in de praktijk tegen dat veel cliënten daar een te hoge verwachting van hebben. Want, afhankelijk van leeftijd en overige verouderingsverschijnselen in het gezicht, kunnen afhangende mondhoeken en een verouderde huid of slechtere huidkwaliteit ook bijdragen aan een strengere of bozere blik.

Wat kan ik doen om er minder streng of boos uit te zien?

Er zijn specifieke behandelingen, passend bij de verschillende fasen in je leven, die veroudering vertragen en de tekenen van veroudering verzachten. Belangrijk om in het achterhoofd te houden is dat hoe later je daarmee begint, hoe meer ‘achterstallig onderhoud’ je moet (laten) plegen om die strenge blik te verminderen.

Daarom zijn wij een groot fan van preventie! Begin op tijd met de juiste skincare. Breng en houd je huid daarnaast met regelmatige behandelingen in de kliniek in optimale conditie. Zo zie je er altijd op je best uit.

Bedenk ook dat er in al die verschillende fasen van het leven mogelijkheden zijn voor extra ondersteuning in je strijd tegen de strenge uitstraling. Behandeling van je frons door middel van injecties kan daar deel van uitmaken. En dat geldt ook voor de behandeling van marionetlijnen (de afhangende mondhoeken) of van die scherpe neus-lippenplooi.

Uiteraard worden die in onze kliniek uitsluitend toegediend door ervaren en gekwalificeerde cosmetisch artsen, met gebruikmaking van kwalitatief hoogwaardige producten.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.