De-Pauw-dark-450-v2.png

Permanente make-up

Perfecte wenkbrauwen, iedere dag en voor langere tijd. Dat wil jij toch ook?

Heb je heel lichte wenkbrauwen of zijn ze bijna helemaal weg-geëpileerd? Is permanente make-up dan niet iets voor jou? Het is een mooie techniek om je wenkbrauwen langdurig weer natuurlijk mooi en vol te maken. Alsof ze continue net zijn geverfd!

Wenkbrauwen zijn bepalend voor ons gezicht. Als je niet tevreden bent over je eigen wenkbrauwen, dan kun je daar met permanente make-up (pmu) iets aan doen.

Permanente make-up als oplossing voor langdurig mooie, volle wenkbrauwen

Bij Kliniek de Pauw hebben we ons toegelegd op verschillende technieken zoals basic brow, hairstroke-techniek, of Ombré Powder Brows.

Ombré Powder Brows is een aan populariteit winnende methode voor het mooier en voller maken van de wenkbrauwen. Wij zijn er ook fan van! Bij Ombré Powder Brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd en naar de punten toe steeds donkerder gemaakt. Dit zorgt voor een mooi en natuurlijk verloop van de wenkbrauwen, waardoor ze zacht en natuurlijk ogen.

Deze techniek wordt toegepast met behulp van een apparaat (wij gebruiken die van Nouveau Contour, super!) waarmee met een minuscuul naaldje pigmentvloeistof in de bovenste laag van de huid wordt ingebracht.

Ook al wordt er gesproken van ‘permanente’ make-up, toch is het resultaat niet voor altijd. Permanente make-up kan tot 4 jaar blijven zitten. Echter gedurende die periode vervaagt de pigmentatie langzaam. We adviseren daarom eens per 1,5 jaar een touch-up te laten uitvoeren om het effect van de perfect brows te behouden. 

Onze pmu-specialisten zijn opgeleid bij het grootste instituut in Nederland. We beschikken over de beste apparatuur, onze ruimte is GGD goedgekeurd. De pigmenten die we gebruiken hebben het veiligheidskeurmerk.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.