De-Pauw-dark-450-v2.png

De kliniek

Kliniek de Pauw is een open en eerlijk instituut voor gegarandeerde huidverbetering met een gezellige en authentieke sfeer. Sinds de oprichting in 2007 is Kliniek de Pauw uitgegroeid tot een iconische praktijk in Zeist, met een grote kring van vaste klanten. Je kunt er terecht voor uiterlijke verzorging, huidverbetering, huidtherapie, cosmetische behandelingen en afslankprogramma’s.

Succesfactoren

Het concept van een eerlijk en onafhankelijk instituut waar betekenisvolle meerwaarde aan klanten wordt geboden, blijkt een succesformule te zijn. Steeds meer klanten weten hun weg naar de kliniek te vinden en iedereen gaat met een uitstekend resultaat naar huis. Essentiële factoren hierin zijn de mensen (onze huidspecialisten Danielle, Sara en Charlotte) en de producten en apparatuur (SkinTech®-peelings, de U225® intradermale injector, de SkinPen® en de droomgewichtmedicatie), gericht op gegarandeerd resultaat!
 
Met Charlotte en Sara hebben we specialisten in huis die kunnen lezen en schrijven met laserapparatuur en daarnaast collega’s kunnen trainen in het gebruik ervan voor specifieke behandelingen in hun vakgebied. Zo hebben we jou als klant dus een hoop meer te bieden.
 

Waarom kiezen voor Kliniek de Pauw?

Omdat je dan zeker weet dat je een onafhankelijk advies krijgt en een realistisch beeld van wat haalbaar is, en we je het behalen van dat resultaat garanderen. Wij geloven dat een gezonde huid met een goede kwaliteit en in een goede conditie een belangrijke barrière is tegen een vermoeid of verouderd uiterlijk. Niet altijd is een chirurgische ingreep of een injectie met bo!ox of een filler nodig voor een zeer goed resultaat.
 
Bij Kliniek de Pauw word je op basis van kennis, en vanuit authenticiteit en intrinsieke motivatie van onze behandelaars geholpen om van je huidprobleem af te komen of je cosmetische of afslankdoelen te bereiken. Je komt terecht in een gezellige sfeer wat een open gesprek over je doelen mogelijk maakt.
 

Goed geïnformeerd een keuze maken

We vinden het belangrijk dat we je tijdens je intake eerst een compleet beeld geven van de mogelijkheden die je hebt voor het bereiken van je doelen. Want alleen met een goed en compleet beeld van alle mogelijkheden die je hebt, kun je een gefundeerde keuze maken uit de opties die voor jouw doelstelling relevant zijn. Uiteraard adviseren we jou hierin en zo maken we samen een op maat gemaakt plan.
 
Hierbij houden we rekening met je budget en de snelheid waarmee je je resultaat wilt behalen. Ook kun je erop rekenen dat we gebruik maken van state-of-the-art apparatuur en kwalitatief de beste behandel-producten/-methoden. Zo komen we altijd, zonder uitzondering, tot een uniek en persoonlijk plan, dat uitgaat van realistische, haalbare en betaalbare doelen met een gegarandeerd resultaat.
 

Toekomstvisie

Vanuit zijn jarenlange ervaring in de (medisch) cosmetische huidzorgbranche streeft kliniekeigenaar Boris Hoenson naar significante groei in de capaciteit van de kliniek. Zijn motto is ‘Een mooi uiterlijk in een gezond lijf’, en zijn toekomstvisie is dan ook een all-inpraktijk om storende indicaties zoals pigmentatie, roodheid, rosacea, couperose, haaruitval, overbeharing en huidveroudering te behandelen, maar ook om gewicht te verliezen. De behandelingen worden uitgevoerd of begeleid door huidspecialisten en huidtherapeuten, een endocrinoloog en lifestylecoach, en in de toekomst ook door cosmetisch artsen, dermatologen en eventueel een plastisch chirurg.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.