De-Pauw-dark-450-v2.png

Skinboosters

Behandeling met skinboosters – voor een stralend frisse huid

Als je huid wat vaal ziet en droog aanvoelt, als er lijntjes zichtbaar zijn die je er ouder doen uitzien dan je bent of je voelt, dan wordt het tijd voor een skinbooster van SkinTech® bij Kliniek de Pauw. Een skinbooster is de ideale behandeling voor:

  • Een droge en vale huid
  • Een slappe huid
  • Een huid die lijdt onder volumeverlies
  • Cellulite en striae
  • Haaruitval
  • Donkere kringen om de ogen
  • Puffy eyes (wallen onder de ogen)
  • Fijne lijntjes en rimpels

Wat is een skinbooster?

Een skinbooster is een vloeistof die ‘intradermaal’ in je huid wordt ingebracht. De vloeistof bestaat uit hyaluronzuur, aangevuld met vitaminen, antioxidanten en mineralen. Stuk voor stuk stoffen die ervoor zorgen dat je huid een echte boost krijgt en je er weer stralend uitziet.

Voor het inbrengen van de vloeistof gebruiken wij een intradermale injector waardoor de behandeling vrijwel pijnloos verloopt. Er is geen downtime; je ziet er direct na de behandeling ‘toonbaar’ uit. Het beste resultaat wordt vanaf de volgende dag tot na een week goed zichtbaar.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Doorgaans geven 3 tot 6 behandelingen, met een interval van 1 à 2 weken, optimaal resultaat. Bij een behandeling wordt je huid eerst gereinigd. Na de behandeling kan de huid een lichte roodheid vertonen. Dit trekt met een uur meestal weer weg.

Het resultaat

Na de behandeling met een skinbooster merk je dat je huid beter gehydrateerd is. Fijne lijntjes verdwijnen en een vermoeide uitstraling is ook verleden tijd. Je kunt het resultaat langer vasthouden door na circa 6 tot 8 maanden een herhaalbehandeling te laten uitvoeren. Wil je er weer net zo jong uitzien als je je voelt? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een skinboosterbehandeling voor je huid.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.