De-Pauw-dark-450-v2.png

Ik wil er jonger uitzien

Hiermee kunnen wij je helpen om een jongere uitstraling te krijgen

De beste behandeling tegen huidveroudering en een verouderde uitstraling is een behandeling met je eigen stamcellen – Seffiller. Bij deze behandeling wordt met stamcellen en andere ‘goodies’ uit subdermaal (vet)weefsel, je huid sterk aangezet tot vernieuwing. Bijkomende effecten, zijn minder rimpels, jongere, beter gevulde huid, minder vlekjes en minder roodheid. 

Gaat Seffiller je te ver, dan is microneedling door middel van de SkinPen een geweldig alternatief. Met de SkinPen maken we miljoenen kleine kanaaltjes in de huid waardoor de bovenlaag extra doorlaatbaar wordt. Al of niet aangevuld met actieve ingrediënten (hyaluronzuur, silicium en/of DMAE), geeft dat je huid een sterke impuls om zichzelf te vernieuwen. Voor een optimaal resultaat doe je 3 – 6 maandelijkse behandelingen.

Mocht je niet van naalden houden, dan kun je peelings of skinboosters overwegen.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Wat voor jou huid het beste is bespreken we graag samen in tijdens en intake. We helpen je graag met het maken van een plan op maat, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Tijdens de intake maken we foto’s en bespreken we je wensen, zo komen we tot een uitvoerbaar en betaalbaar plan waarmee je doelstellingen worden bereikt. 

Hoe ontstaat huidveroudering?

Naarmate we ouder worden, treden er tal van wijzigingen op in onze lichaamsprocessen. Deze veranderingen zijn niet alleen van invloed op hoe we ons voelen, maar hebben ook invloed op ons uiterlijk. Het verouderingsproces van ons gezicht is hier een voorbeeld van.

Belangrijkste oorzaken huidveroudering

 • Onderhuids volumeverlies –  zowel de botstructuren als de vetweefselstructuren nemen in volume af zodat de huid minder goed ondersteund wordt.
 • De kwaliteit van de huid zelf neemt af. De huid is sneller uitgedroogd en het proces van celvernieuwing verloopt trager.
 • De spieractiviteit verandert en de spiertonus neemt af. Door ouderdom kunnen de gezichtsspieren, na aanspannen, steeds minder en trager weer ontspannen.

Door deze veranderingen in ons lichaam ontstaan rimpels en plooien in ons gezicht, waaronder ook de fronslijnen. 

Er zijn daarnaast nog meer factoren die huidveroudering beïnvloeden, zoals:

 • UV-straling
 • Roken
 • Stress
 • (Milieu-)vervuiling
 • Slechte eet- en drinkgewoonten

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

‘Ik wil er jonger uitzien’

Vaak horen we cliënten in onze praktijk zeggen dat ze er graag jonger willen uitzien. Meestal direct gevolgd door: “Ik hoef er niet 20 jaar jonger uit te zien, maar gewoon zo oud als ik me voel.”
Je leeftijd blijft in je hoofd (gelukkig) achter bij je werkelijke leeftijd. Hierdoor kan het gebeuren dat je in de spiegel kijkt en ziet dat je ouder toont dan je vindt dat bij je past.
Niet alleen rimpeltjes zijn de oorzaak van zo’n verschil. “Hoe kan dat?”, vraag je je misschien af, “Ik zie toch rimpels in de spiegel?”
Een ouder uiterlijk is vaak het resultaat van vermoeidheid en/of een strenge blik, en van een verslechterde huidconditie. Er ouder uitzien kan ook veroorzaakt worden door de aanwezigheid van pigmentvlekjes, roodheid en adertjes of verslapping van de huid.

Veroudering heeft dus vele ‘gezichten’ en dat betekent dat we samen de richting moeten gaan kiezen die het beste bij het door jou gewenste resultaat en je budget past. Dat doen we tijdens een intakegesprek. Maak daarvoor een afspraak met een van onze huidexperts.

Wat je eenvoudig bij Kliniek de Pauw kunt laten aanpakken om een jongere uitstraling te krijgen zijn: pigmentvlekjes, overmatige roodheid en adertjes, kraaienpootjes, wallen, verslapte kaaklijn, dunne/vale/slappe huid en een slechte huidconditie.

Dit kun je zelf doen om je jeugdige uitstraling te behouden

 • Gebruik thuis goede producten die passen bij je huidtype, liefst op basis van Vit. A
 • Bescherm je huid tegen de schadelijke effecten van de zon
 • Stop met roken, of begin er niet aan
 • Eet voldoende verse groenten en fruit
 • Vermijd inname van te veel verkeerde vetten en suikers
 • Drink voldoende water

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.