De-Pauw-dark-450-v2.png

Ik wil een frissere huid

Heb je last van een droge of doffe huid? Of van onzuiverheden of pigmentvlekken in je gezicht?
Een huid verliest haar frisse uitstraling door een combinatie van factoren zoals vermoeidheid, stress, gebrek aan vocht en voedingstoffen en te veel zon en uv-straling.

Is je huid aan het verouderen, dan komt daar ook nog het verlies van collageen en elastinebij. Ook als je huid langdurige stress ervaart door vermoeidheid, roken en zon ontstaat er onderhuidse schade. Dat uit zich in roodheid, pigmentvlekken of oneffenheden.

In al deze gevallen kan jouw huid wel een oppepper gebruiken. Je krijgt het snelst een frisse huid terug door het combineren van verschillende behandelingen.

Wat kan ik doen voor een frisse huid?

Helaas bestaat er niet één wondermiddel voor een frissere huid. Je bereikt het wel met een persoonlijk plan dat bestaat uit verschillende behandelingen en goede thuisverzorging. Jouw frisse uitstraling kunnen we dus vooral tot stand brengen door goed samen te werken.

Behandelingen kunnen bestaan uit peelings, skinboosters of microneedling (SkinPen®). Een combinatie van enkele of alle opties geeft doorgaans de beste resultaten. Dat komt omdat het verlies van een frisse uitstraling verschillende oorzaken heeft.

Om een frisse huid te krijgen heb je vaak ook meer dan één behandelsessie nodig. Het tekort aan voedingsstoffen, antioxidanten, vitaminen, aminozuren en vocht kun je herstellen met behulp van skinboosters. Ook specifieke supplementen die je huid van binnenuit voeden en herstellen, kunnen onderdeel van de totaalaanpak zijn.

Zonschade, roodheid en pigmentvlekken pak je aan door een kuur van peelings, soms gecombineerd met microneedling. Hierdoor stimuleer je tegelijkertijd zowel huidvernieuwingsprocessen als de aanmaak van collageen en elastine. Je huid krijgt daarmee haar volume en stevigheid terug.

Om deze resultaten zo lang mogelijk te behouden, is een goede thuisverzorging van belang. Het advies daarvoor wordt voor jou op maat samengesteld door onze huidspecialisten.

Een frissere huid in één behandeling

Helaas! De kracht van een goed resultaat zit in de combinatie van behandelingen en goede thuisverzorging. Met één toverbehandeling gaat dat helaas niet lukken. De huid verliest haar frisheid door verschillende oorzaken. Daarom werkt enkel een aanpak die de verschillende oorzaken aanpakt.

We voorzien jouw huid van voldoende voedingsstoffen, antioxidanten, vocht en hyaluronzuur om je huid weer levendig te krijgen. Daarnaast verminderen we de roodheid en pigmentvlekken met peeling en laser. Bij huidverslapping door een tekort aan collageen en elastine is het vernieuwen van de huid door middel van Tixel noodzakelijk.

Waarom heb ik geen frisse huid?

De oorzaken van een doffe huid zijn het ontbreken van voldoende collageen, elastine of voedingstoffen. Ook een tekort aan hyaluronzuur, vetzuren, aminozuren en antioxidanten leidt tot vermindering van de huidkwaliteit.

Deze tekorten ontstaan door roken of door teveel uv-straling. Ook stress en onvoldoende slaap zijn bekende oorzaken van een verminderd frisse huid.

Ook heel belangrijk is het functioneren van ons lichaamsgestel. Zo is bekend dat een verminderde of verstoorde darmfunctie een sterk effect heeft op onze huidkwaliteit.

Laat je adviseren door onze lifestylecoach Eline Meijer en/of endocrinoloog dr. Wim de Graaff voor een compleet beeld en een goed advies.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.