Wallen/kringen onder de ogen

Last van donkere kringen of vochtwallen onder je ogen?

Behandeling van wallen

Bij de behandeling van wallen is het belangrijk vast te stellen waardoor wordt veroorzaakt. Wallen kunnen ontstaan door volumeverlies, huidveroudering of huidverslapping. Ook kan er sprake zijn van overtollig vocht of een dunne huid. 

Voor de behandeling van wallen kun je afhankelijk van de oorzaak verschillende behandeltechnieken toepassen. In het ene geval is een filler het beste, terwijl in andere gevallen een skinbooster zoals de RRS HA Eyes, een beter resultaat gaat geven. 

Indien je een behandeling met fillers overweegt, onthoudt dan dat de behandeling van wallen meestal niet op zichzelf staat en doorgaans gecombineerd wordt met behandeling van de jukbeenderen en eventueel de slapen. 

Het is dus van belang dat je onze cosmetisch arts eerst laat vaststellen wat de beste behandeling voor jouw specifieke situatie is. Maak daarvoor een afspraak voor een gratis intake

De RRS® HA Eyes skinboosterbehandeling laat je weer stralen.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.