De-Pauw-dark-450-v2.png

Huidtherapie

Huidtherapie bij Kliniek de Pauw in Zeist

Wil je ook een frissere huid of een gezondere uitstraling? Heb je last van pigmentvlekjes, rode adertjes of acne(-littekens)? Bespreek met de huidtherapeut het behandelen van verouderde huid, rosacea of rimpeltjes. Met peelings, injectables, laser en licht heeft ze alle tools in handen om gegarandeerd naar uitstekende resultaten te werken. Zodat je straks een minder vermoeide blik, een frissere, gezonde huid of een jongere uitstraling hebt.

Spreekt dat je aan? Maak dan gauw een afspraak met een van onze huidtherapeuten in onze kliniek in Zeist!

Huidtherapie bij Kliniek de Pauw in Zeist

De HBO-opgeleide en BIG-geregistreerde huidtherapeuten bij Kliniek de Pauw in Zeist sluiten (zich) volledig aan bij de omschrijving van de NVH over wat een huidtherapeut is en doet*. In onze kliniek wordt bovendien alleen met de beste en veiligste producten voor de huid gewerkt.
Zo werken we met de premium productlijnen van Skin Tech Pharma, waaronder Easy TCA-peelings en RRS® HA-Injectables. Daarnaast gebruiken de huidtherapeuten SkinPen en de foto-biodynamische lichttherapie van SkyMedic.

Maar ook de medische apparatuur die we gebruiken, heeft de hoogste keurmerken (bijvoorbeeld een CE- of een FDA-registratie). Daarom ben je bij onze huidtherapeuten verzekerd van professionele zorg, kwaliteit en veiligheid. Onze praktijk is kleinschalig, waardoor we een open, oprechte en ontspannen, persoonlijke sfeer kunnen waarborgen.

Ben je benieuwd naar onze huidtherapie?  Boek online een intake of bel 030-6330334 voor een afspraak.

Hoe werkt een behandeling met huidtherapie bij Kliniek de Pauw?

Een behandeltraject start altijd met een grondige analyse met behulp van de Observe 520. Hieruit volgt een 3D-beeld van de diepere huidlagen waarmee de huidige conditie van je huid volledig kan worden bepaald. Met die informatie bespreken we je wensen en je doelen met betrekking tot de gewenste huidkwaliteit en huidverbetering. Samen komen we tot een helder, uitvoerbaar en betaalbaar plan om je wensen en doelen te bereiken.

Voor welke huidtherapiebehandelingen kun je terecht bij Kliniek de Pauw in Zeist?

Je kunt bij Kliniek de Pauw in Zeist terecht voor een breed spectrum aan huidtherapeutische behandelingen, altijd gericht op het optimaliseren van de huid(conditie).
Onze huidtherapeuten werken met de volgende behandelmethoden:

 • TCA-peelings (pigmentatie, melasma, huidveroudering en -verjonging)
 • SkinPen-microneedling, al dan niet met actieve ingrediënten
 • Laserbehandelingen tegen roodheid
 • Laserbehandelingen van adertjes
 • Skinboosters (huidconditieverbetering, hydratatie, huidversteviging, haargroei)

 
Wij kunnen je helpen met behandeling van:

 • Acne
 • Pigmentvlekken
 • Couperose
 • Rosacea/roodheid
 • Grove poriën
 • Droge huid
 • Vale huid
 • Haaruitval

Huidverzorging in Zeist

Ben je op zoek naar de beste huidtherapie in Zeist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Bel voor meer informatie via ons centrale nummer 0306330334 of maak een afspraak via onze contactpagina.

*Wat is en doet een huidtherapeut?

De website van branchevereniging NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) zegt er dit over:

Het werkveld van de huidtherapeut is breed en afwisselend. Men kan van jong tot oud bij de huidtherapeut terecht met huidproblemen. Van medisch geïndiceerd  (zoals ernstige acne, brandwondlittekens en lymfoedeem) tot cosmetisch gewenst (huidverbetering, verwijderen van overbeharing, tatoeages etc.). Daarnaast kan door een preventief bezoek aan de huidtherapeut een probleem of verergering hiervan voorkomen worden zoals bijvoorbeeld door juiste preventieve maatregelen en zelfcontrole aan te leren om huidkanker te voorkomen.

Naast het behandelen van de gevolgen van huidproblemen is geven van voorlichting en advies, coachen in leefstijl- en gedragsverandering en het stimuleren van zelfmanagement bij (chronische ) huidaandoeningen een belangrijke onderdeel van het werk van de huidtherapeut. Daarmee is de huidtherapeut de rechterhand van de huisarts en medisch specialist.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.