De-Pauw-dark-450-v2.png

Medisch cosmetische behandelingen

Een medisch cosmetische behandeling bij Kliniek de Pauw

Rimpels, huidverzakking en wallen hebben een grote invloed op de uitstraling van het gezicht. Om het gezicht daar waar nodig extra contour en volume te geven en gebieden als de lippen en de jukbeenderen te accentueren, maken wij gebruik van natuurlijke middelen. Hierdoor kun je een jongere uitstraling krijgen. 

 • Uitsluitend gebruik van 100% veilige producten
 • Lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde
 • Behoud van uw natuurlijke uitstraling
 • Na één behandeling direct resultaat

Behandelingen tegen rimpels 

Je kunt bij Kliniek de pauw terecht voor een behandeling tegen:

 • Fronsrimpels
 • Voorhoofdsrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Afhangende mondhoeken
 • Overmatig zweten
 • Tandenknarsen
 • Migraine
 • Gummy smile (tandvleeslach)

Uitstraling verbeteren in Zeist

Twijfel je of een behandeling dit soort medische cosmetische behandelingen de juiste zijn voor jou? Boek dan een informatief consult bij een van onze experts. Je kunt al je vragen stellen en een goed beeld krijgen van de mogelijkheden die er voor jou zijn. Ook wordt dan duidelijk wat wel en niet haalbaar is, hoe lang je resultaat houdt en wat er aan behandelingen nodig is voor het resultaat dat jij in gedachten hebt.

Je krijgt altijd een advies op maat. Dat betekent een behandelplan waarmee je beoogde doelen behaald worden, rekening houdend met je beschikbare tijd en budget.

Volume en contourbehandelingen van het gezicht in Zeist

Je kunt bij Kliniek de Pauw terecht voor de behandeling van:

 • Wallen
 • Lachrimpels
 • Liquid Facelift
 • Kaaklijn-verstrakking
 • Lip-vergroting en lip-contouring
 • Volumeverlies (jukbeenderen, slapen, wangen
 • Uitstralingsverbetering (minder moe, minder verslapt, jonger)

Een behandeling met injectables (fillers en botulinetoxine) kan bijdragen aan een frissere en jongere uitstraling. Botresorptie en rimpels zorgen voor veroudering van je uitstraling. Met fillers kunnen de verloren contouren van een jong gezicht worden hersteld. Botulinetoxine zorgt voor vermindering van de spierbewegingen die dynamische rimpels veroorzaken.

Fillers

Een filler bestaat uit synthetisch hyaluronzuur dat voor 99% gelijkwaardig is aan het hyaluronzuur in ons eigen lichaam. Die ene procent verschil zorgt ervoor dat een filler tussen de 1 en 3 jaar in je huid blijft zitten. Afhankelijk van het soort filler en de hoeveelheid, kan een filler de natuurlijke vormen van een gezicht benadrukken of de tekenen van veroudering verzachten.

Bij Kliniek de Pauw zijn behandelingen met fillers een aanvulling op de behandelingen van de huid. Wij zijn ervan overtuigd dat een jonge en gezonde uitstraling primair wordt bereikt door een goede huidkwaliteit. Maar we zijn ons er natuurlijk van bewust dat sommige verouderingstekenen nét even iets meer nodig hebben. Het samenspel zorgt voor een optimaal resultaat.

Botulinetoxine

Botulinetoxine is een vloeistof die in een spier wordt gespoten om de bewegingen van die spier te beperken. Door een spier tijdelijk te verslappen, krijgen rimpels in de huid de kans om te herstellen. Ze verdwijnen of worden minder zichtbaar zijn. Hierdoor kan een gezicht weer een fris, ontspannen en uitgerust uiterlijk terugkrijgen.

We zien over de jaren dat het gebruik van botulinetoxine afneemt. Het zogenoemd ‘platspuiten’ van gezichtsspieren leidt vrijwel altijd tot een minder natuurlijke uitstraling en mimiek. Bij Kliniek de Pauw worden daarom de behandelingen met injectables altijd als ondersteuning van een mooie, gezonde, natuurlijke uitstraling ingezet.

Stel hier je vraag, of maak een afspraak.

Het consultgesprek met de cosmetisch arts

Het eerste gesprek over injectables en fillers vindt plaats in onze kliniek. Het consultgesprek staat in het teken van je persoonlijke situatie, je klachten of wensen en de oplossingen die flllers en evt spierontspanners je kunnen bieden. Samen proberen we je gewenste eindresultaat zo concreet mogelijk te beschrijven, zodat we daar allebei hetzelfde onder verstaan.

 Uiteraard is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen over injectables. 

Je wensen, het advies van de behandelend arts en het te bereiken resultaat staan centraal. De arts zal je naar jouw medische achtergrond vragen en de behandeling bespreken. Ook de eventuele bijwerkingen en risico’s van injectables worden toegelicht.

Tijdens het eerste consult wordt een persoonlijk behandelplan voor je opgesteld. Dat krijg je mee naar huis zodat je het rustig kunt nalezen en kunt beslissen of je de voorgestelde behandeling(en) met injectables wenst te ondergaan. Ons team zal je te allen tijde een volledig, objectief en eerlijk advies geven, zodat het resultaat van de behandeling overeenkomt met de mogelijkheden en je verwachtingen.

Afspraak voor de behandeling

We maken in principe een aparte afspraak voor de behandeling, tenzij je al eens eerder bent behandeld met injectables. Voorafgaand aan de behandeling onderteken je een behandelingsovereenkomst waarin alle details van hetgeen met je besproken is nog eens zijn vastgelegd. Deze overeenkomst wordt voorafgaand aan de behandeling andermaal met je doorgenomen.

De arts informeert je vooraf over alle stappen in de behandeling en de eventueel te nemen maatregelen na de behandeling.

Na de behandeling

Je behandelend arts vertelt je altijd vooraf of, en zo ja welke reactie(s) je kunt verwachten van een behandeling. Wanneer je achteraf toch nog vragen hebt over een reactie, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze kliniek.

Heb je na de behandeling met injectables een zeer dringende vraag die niet tot de volgende ochtend kan wachten, dan zijn we altijd buiten de normale openingstijden te bereiken op telefoonnummer 06-28673367.

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.