De-Pauw-dark-450-v2.png

Over ons

De Pauw voor huidverbetering in Zeist

De Pauw is al 15 jaar een van de belangrijkste instituten met een specifieke focus op huidverbetering en cosmetische behandelingen, gevestigd in Zeist. We bieden een breed spectrum aan van peelings, verzorgende behandelingen en injectables voor uiterlijke verzorging, positive aging en huidverbetering.

 

Een traject start altijd met een grondige analyse met behulp van de Observe 520. Hieruit volgt een 3D beeld op basis waarvan de huidige conditie van je huid uitstekend en volledig wordt vastgesteld. Met die informatie bespreken we je wensen ten aanzien van je uiterlijke verzorging, cosmetische doelen en huidverbetering. Samen komen we dan tot een helder, uitvoerbaar en betaalbaar plan om je wensen en doelen te bereiken.

 

Door deze grondige analyse eerst te doen, begrijp je precies wat aan je behandelingen en verzorgingsproducten nodig hebt voor het behalen van je doelen. Ook is het duidelijk welk budget je nodig hebt om binnen de gewenste termijn resultaten te zien. We hopen zo een lange termijn relatie met je op te bouwen zodat we je binnen je budget, zo goed mogelijk kunnen helpen.

Weet je nog precies wat je wilt en of je bij ons aan het juiste adres bent? Bel of maak een afspraak voor ene orientereen gesprek met een van onze medewerkers. Ons team van huidtherapeuten, schoonheids- en medisch specialisten staat voor je klaar! Heel graag tot binnenkort in de kliniek? Stel uw vraag of maak een afspraak

Stel ons je vraag via WhatsApp op 06 82 20 24 74.

Wil je op de hoogte blijven van tips, acties, leuke kortingen en interessant nieuws op het gebied van skin en beauty? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.